Despre proiect

Bonavita Rezidential – Proiectul „Ciprian Porumbescu”

Bonavita Rezidential – Proiectul „Ciprian Porumbescu” este un ansamblu rezidential amplasat in zona de nord a capitalei, la intrare in orasul Otopeni, alcatuit din 18 locuinte individuale.

Pozitionarea intr-o zona lipsita de zgomot si cu acces rapid catre punctele de interes din zona de nord, reprezinta avantajul unei locuinte unde te poti bucura de natura si poti fi aproape de toate facilitatile urbane, formand in acest fel tabloul unei locuintei ideale. Ne-am propus sa definim acest termen inca de la inceput prin buna desfasurare a etapelor de construire, prin calitatea finisajelor alese si prin atentia oferita detaliilor de executie.

In etapele de dezvoltare am ales sa folosim produsele ce poarta sigla brandurilor renumite pentru calitate si durabilitate. Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul proiectarii si al constructiilor, impreuna cu care reusim sa asiguram calitatea lucrarilor pe parcursul derularii fiecarei etape de construire.

Daca iti doresti sa afli mai mult despre proiectul Bonavita Rezidential te invitam sa ne soliciti o prezentare completa a proiectului in sectiunea contact


Parteneri