fbpx

După cum bine știi, Bonavita deține în portofoliu, atât proprietăți în stadiu de proiect cât și finalizate. Astăzi îți prezentăm argumentele și contraargumentele achiziționării unui imobil în stadiu de proiect.

Achiziționarea unei proprietăți imobiliare în stadiu de proiect poate avea atât avantaje, cât și dezavantaje. Iată câteva argumente pro și contra:

Argumente pro:

1. Preț mai accesibil: Proprietățile imobiliare achiziționate în stadiu de proiect pot fi adesea mai accesibile din punct de vedere al prețului în comparație cu proprietățile finalizate.

2. Potențialul de creștere a valorii: Odată cu finalizarea proiectului și dezvoltarea zonei respective, proprietatea ta ar putea câștiga în valoare pe măsură ce cererea și prețurile imobiliarelor cresc în timp. Astfel, ai șansa de a realiza un profit semnificativ în viitor, în cazul în care decizi să o vinzi sau să o închiriezi.

 

3. Vizualizarea evoluției și posibilitatea de a vedea etapele de construire: În stadiul de proiect, ai posibilitatea de a vizualiza complet proprietatea sau de a o inspecta în detaliu înainte de achiziție. 

Argumente contra:

  1. Mutarea nu se poate realiza imediat ceea ce te va îndemna să cauți o variantă alternativă de locuință. Pe de altă parte, dacă ai deja un credit preaprobat, ai șansa ca indicii de creditare să se modifice și implicit rata dobânzii de referință.

 

Te așteptăm să ne cunoaștem să îți putem arăta proprietățile deja livrate și cum se comportă acestea în timp!