Black page

Combinând creativitatea, experiența și atenția la detalii, proiectul Bonavita Rezidențial din Strada Putna nr. 18, vine să îndeplinească toate cerințele tale atunci când vrei să bifezi sentimentul de ACASĂ. Într-o locație ideală, la numai 14 km față de Piața Victoriei, Bonavita Rezidențial pune la dispoziție 21 de case cu dotări și facilități moderne, un complex rezidențial intim, ce va construi o comunitate frumoasă unde siguranța și calitatea reprezintă elementele cheie după care am construit.

Localizarea acestuia vine ca un punct cheie pentru stilul tău de viață activ, bifând astfel nivelul așteptărilor tale cu privire la locul îl care îl poți numi ACASĂ.   Experiența anterioară din proiectul situat pe strada Ciprian Porumbescu, ne-a condus către eficientizarea nevoilor tale și implementarea acestora în noul proiect.  Compartimentarea eficientă și calitatea sunt elemente menite să asigure starea de bine denumită ACASĂ.

Cu un design deosebit, vom avea 2 tipuri de locuințe cu suprafețe utile totale de 155 mp respectiv 193 mp, terase generoase atât la parter cât și la etaj, compartimentate astfel încât să ofere un confort ridicat, care să bifeze absolut toate așteptările tale.

Arhitectură

Arhitectura proiectului nostru a fost concepută gândindu-ne la tine și la cum esti tu! Din acest motiv, elementele moderne povestesc mult despre nevoile tale și despre identitatea ta.

Am construit atent la detalii gândindu-ne cum ți-ai dori să îți petreci diminețile în grădină, cum să beneficiezi de o amenajare peisagistică spectaculoasă, ce fel de elemente de recreere ar fi mai la îndemână pentru tine. Și iată că punem accent pe creare de comunitate care să aprecieze lucrul bine făcut: securitate, siguranță și  intimitate.

Materiale folosite

Structură

Realizarea studiului geotehnic a indicat dimensionarea fundațiilor fiind realizate la cota 1.60 m, ce asigură fundarea clădirii în terenul sănătos cât și adâncimea minimă de îngheț de 90 cm.

Structura de rezistență mixtă formată din cadre din beton armat monolit la interior și pereți portanți din zidărie confinată cu stâlpișori și centuri- perimetral.

Planșeul peste parter este format din placă cu grosime de 15cm ce descarcă pe grinzile de cadru și centurile din beton monolit

Faţadă

Sistemul termoizolant este format integral din polistiren Caparol Dalmatina, adeziv și tencuială decorativă din aceeași marcă cu porțiuni placate cu ardezie naturală scapitată.Termosistemul folosit realizează o locuință sustenabilă, care îți poate aduce facturi medii de 160 RON/ lună pentru consumul de gaz.

Pardoseli

Am luat în calcul fiecare detaliu! Fie că vorbim de  pardoseala acoperită de parchet fie de ceramică pentru zona de băi, întrega suprafață va avea proprietăți de compatibilitate pentru sistemul de încălzire prin pardoseala. Pentru că  ne pasă de confortul tău!

Pereţi interiori

Toate compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm de 12 cm grosime. Pereții înteriori vor fi finisați cu vopsea lavabilă de culoare alb, urmând ca deciziile privind accentele de culoare să ți le alegi în funcție de design și preferințe.

Ferestre

Tâmplăria de culoare wenghe se potrivește perfect conceptului ales. Am ales să lucrăm cu cei mai buni producători de tâmplărie din PVC alegând astfel un profil cu 7 camere, all season, cu geam tripan termoizolant Saint Gobain Glass și armătură de oțel zincat de 2 mm grosime rectangulară pe toc, cu muchii exterioare rotunjite, mânere sekustice și feronerie germană Roto NT, sistem de microvențilație și sistem antiefracție. Totul pentru siguranța și confortul tău!

Instalații

Am ales centrală în condensație, de 33 kw marca Viessman și încălzire prin pardoseală. Instalațiile electrice sunt realizate din cabluri de cupru. Durata de folosință este îmbunătățită de calitatea izolației care protejează cablajul, motiv pentru care suntem foarte atenți în alegerea furnizorului. În plus, fiecare cablu este instalat într-un tub de protecție, ce permite o eventuală înlocuire. Toate încăperile vin dotate cu prize amplasate strategic pentru o utilitate sporită. Locuința este prevăzută cu instalație de împământare  individuală.

Proiecte finalizate - Ciprian Porumbescu

Proiectul situat pe str. Ciprian Porumbescu este un ansamblu rezidențial alcătuit din 18 locuinte individuale, amplasat în zona de nord a capitalei, la intrare în orasul Otopeni.

Poziționarea într-o zonă lipsită de zgomot și cu acces rapid către punctele de interes din nordul capitalei reprezintă avantajul unei locuinte unde te poti bucura de natura și poti fi aproape de toate facilitățile urbane.

Locuințele din acest proiect au fost vândute integral.Copyright © 2021 Bonavita Rezidential