Bonavita Rezidential

Strada Putna, 18, Otopeni

Mutare imediată- ULTIMA locuință disponibilă

Mărime proiect29 locuințe

Suprafață proiect10.000 mp

Zonă verde3.890 mp

Descoperă un nou concept de locuire!

Locuința tip 1

195.000 €

Suprafața construită: 186,25 MP

Suprafața utilă: 149 MP

Suprafața teren: 201,65 MP

Suprafață depozitare: 13,42 MP

Locuința tip 2

145.000 €

Suprafața construită: 123,75 MP

Suprafața utilă: 100 MP

Suprafața teren: 130,38 MP

Suprafață depozitare: 32 MP

Te așteptăm să descoperi noua ta casă!

Descoperă Bonavita Rezidential, cea mai frumoasă comunitate din Otopeni

Suprafață generoasă

Work from home și școala online au transformat pentru fiecare dintre noi ideea și nevoia unui spațiu personal. Tocmai de aceea în proiectul Bonavita am gândit un spațiu în care să fie loc suficient pentru tine, familia ta și toți cei pe care îi veți primi în vizita.

Exclusive design

Suntem mereu atenți la detalii și la tendințele pieței atât în materie de materiale de construcții cât și în materie de design. Colaborăm cu furnizori de top pentru a asigura o permanentă aliniere la tendințe globale în materie de amenajarea unei locuințe.

Finisaje Premium

Suntem mereu atenți la detalii și am ales împreună cu echipa de arhitecți o gamă care să se potrivească gusturilor tale: elemente naturale, culori neutre, materiale de calitate care îți vor armoniza mai târziu locuința.

Eficiență

Pentru o dezvoltare sustenabilă și durabilă, eficiența energetică reprezintă o componentă importantă în absolut toate proiectele pe care le dezvoltăm.

În viziunea companiei, o locuință eficientă reprezintă o îmbinare armonioasă a spațiilor de locuit, elementele cu care este dotată locuința și materialele folosite. Din acest motiv, suntem extrem de atenți la fiecare detaliu de construire ales reușind de fiecare dată să obținem o locuință bazată pe criterii de sustenabilitate.

Hai să-ți povestim mai multe despre proiect