Despre proiecte

Conceptul arhitectural modern imbinat cu linistea oferita de natura formeaza tabloul locuintei ideale. Ne-am propus sa definim acest termen inca de la inceput prin buna executie a constructiei si prin calitatea finisajelor alese.

In etapele de dezvoltare am ales sa folosim produsele ce poarta sigla brandurilor renumite pentru calitate si durabilitate. Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul proiectarii si al constructiilor, impreuna cu care reusim sa asiguram calitatea lucrarilor pe parcursul derularii fiecarei etape de construire.

Daca iti doresti sa afli mai mult despre proiectele Bonavita Rezidential te invitam sa ne soliciti o prezentare completa a proiectelor in sectiunea contact

Descoperă mai jos proiectele noastre!


Proiectul Putna

Bonavita Rezidential – Proiectul Putna este conceptul unui ansamblu rezidential privat alcatuit din 21 unitati locative individuale. Pozitionarea complexului a fost stabilita in zona semi-centrala a orasului Otopeni, in proximitatea punctelor de interes local si cu acces rapid catre zona de nord a capitalei. Printre beneficiile complexului se afla locul de joaca pentru copii si zona de relaxare amenajate pe o suprafata de 860 mp, sistemul de securitate si infrastructura.


Proiectul Ciprian Porumbescu

Bonavita Rezidential – Proiectul „Ciprian Porumbescu” este un ansamblu rezidential amplasat in zona de nord a capitalei, la intrare in orasul Otopeni, alcatuit din 18 locuinte individuale.

Pozitionarea intr-o zona lipsita de zgomot si cu acces rapid catre punctele de interes din zona de nord, reprezinta avantajul unei locuinte unde te poti bucura de natura si poti fi aproape de toate facilitatile urbane, formand in acest fel tabloul unei locuintei ideale. Ne-am propus sa definim acest termen inca de la inceput prin buna desfasurare a etapelor de construire, prin calitatea finisajelor alese si prin atentia oferita detaliilor de executie.

Locuintele individuale ale acestui proiect au fost vandute integral.


Parteneri