Despre proiecte

Obiectivul asumat in proiectele pe care le dezvoltam este sa mentinem standardul calitatii prin atentia oferita detaliilor in fiecare faza de construire. In viziunea noastra,  conceptul arhitectural modern se imbina cu linistea oferita de natura in tabloul locuintei ideale. Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul proiectarii si al constructiilor, impreuna cu care asiguram calitatea lucrarilor pe parcursul derularii fiecarei faze a costructiei.

Daca iti doresti sa afli mai mult despre proiectele Bonavita Rezidential te invitam sa ne soliciti o prezentare completa a proiectelor in sectiunea contact.


Bonavita Rezidential - str. Ciprian Porumbescu

Bonavita Rezidential – proiectul situat pe str. Ciprian Porumbescu este un ansamblu rezidential alcatuit din 18 locuinte individuale, amplasat in zona de nord a capitalei, la intrare in orasul Otopeni. Pozitionarea intr-o zona lipsita de zgomot si cu acces rapid catre punctele de interes din nordul capitalei reprezinta avantajul unei locuinte unde te poti bucura de natura si poti fi aproape de toate facilitatile urbane. Locuintele din acest proiect au fost vandute integral.

Bonavita Rezidential - str. Putna

Bonavita Rezidential – proiectul situat pe str. Putna este un ansamblu rezidential privat alcatuit din 21 de unitati locative individuale. Pozitionarea complexului a fost stabilita in zona semi-centrala a orasului Otopeni, in proximitatea punctelor de interes local si cu acces rapid catre zona de nord a capitalei. Printre beneficiile complexului se afla locul de joaca pentru copii si zona de relaxare amenajate pe o suprafata de 920 mp, sistemul de securitate si infrastructura.Furnizori parteneriCopyright © 2020 Bonavita Rezidential