fbpx

Proiecte

Locațiile dezvoltărilor noastre sunt atent alese având conexiuni rapide la transportul în comun, o varietate de școli și grădinițe în imediata apropiere, precum și clinici medicale, magazine, piețe și locuri de relaxare și petrecere a timpului liber.

Ne dorim de fiecare dată să predăm mai mult decât o locuință, iar acesta este motivul pentru care cele mai recente proiecte ale noastre vin dotate cu sisteme, ce oferă soluții inteligente pentru o casă SIGURĂ, ECONOMICĂ ȘI CONFORTABILĂ.

Proiecte actuale

Proiect 243

Strada Ciprian Porumbescu nr. 21, Otopeni

Natură, design, estetică, tehnologie și calitate sunt cele 5 componente ce definesc cel mai recent proiect de case individuale, dezvoltate în Otopeni, proiectul oferă locuințe individuale de foarte bună calitate, cu sistem smart integrat, construite conform standardului nZEB( Nearly Zero Energy Building- Casă cu Consum Energetic Aproape Zero). Proiectul este alcătuit din locuințe individuale, de o calitate excepțională, cu design modern cu suprafețe de aproximativ 240 mp.

Bonavita Apartments

Strada 1 Mai, Otopeni

Bonavita Apartments, proiect boutique alcătuit din 28 unități locative, oferă o abordare inovatoare în designul și construcția de apartamente, evidențiindu-se prin arhitectura unică ce integrează elemente contemporane și funcționale.

Apartamentele sunt proiectate pentru a maximiza spațiul și lumina naturală, oferind un mediu propice pentru traiul modern. 

Proiect CP4

Strada Ciprian Porumbescu nr. 21, Otopeni

Locuințele CP4 celui mai recent proiect rezidențial dezvoltat de Bonavita, sunt amplasate în proximitatea unui proiect similar, recunoscut și apreciat pentru arhitectura sa remarcabilă.
Locuințele sunt concepute pentru a oferi un spațiu generos și confortabil, adaptat nevoilor moderne. Locuințele încorporează cele mai noi tehnologii și materiale de înaltă calitate, asigurând un standard ridicat de eficiență și sustenabilitate.

Proiecte viitoare

Proiecte finalizate

Bonavita Rezidential- SOLD OUT

Strada Ciprian Porumbescu, 48 Otopeni

Proiect rezidențial alcăuit dim 18 unități individuale, într-o locație ideală, la numai 14 km față de Piața Victoriei, 18  case cu dotări și facilități moderne, un complex rezidențial intim, alcătuit dintr-o comunitate frumoasă unde siguranța și calitatea reprezintă elementele cheie după care am construit.

SMART - Sold out

Strada 1 Mai, Otopeni

Bazându-ne întotdeauna pe calitate și dedicare pentru perfecțiune, Bonavita își ia în serios responsabilitatea de creare de comunități prin alegerea unor locații unice pentru viitorii membri. Astfel, zona nou prezentată din Otopeni, îți propune cea mai SMART și SIGURĂ metodă de investiție într-un bun imobiliar, oferind cel bun raport calitate preț.

Bonavita Rezidential - SOLD OUT

Strada Putna, 18, Otopeni

Proiect rezidențial alcătuit din 29 locuinte, cu dotări și facilități moderne, un complex rezidențial privat ce pune la dispoziție pentru comunitatea sa locuri de joacă pentru copii, stație de încărcare mașini electrice, teren badminton, teren baschet.

Proiectul beneficiază de o localizare excepțională, cu acces rapid la diferite instituții de învățământ de stat și private, centre comerciale, restaurante și cafenele în apropiere, oferind acces la servicii și facilități esențiale pentru întreaga comunitate.

Bonavita Rezidential - SOLD OUT

Strada Ciprian Porumbescu, 19-21, Otopeni

Proiect rezidențial alcătuit din 5 locuințe, cu dotări și facilități moderne, un proiect boutique ce pune la dispoziție locuințe generoase cu grădină.

O casă cu grădină bifează toate nevoile unei familii de spațiu mai mare: o cameră în plus pentru birou, relaxare sau exerciții fizice, un spațiu verde pentru mobilierul de grădină sau întâlnirile cu familia. De-a lungul proiectelor noastre am acumulat experiența necesară pentru a putea contura locuințe care să îndeplinească nevoile actuale ale clienților.