Consultanță financiară gratuită

Consultanții cu care colaborăm te ajută să găsești cele mai bune oferte bancare din piață deoarece contextul financiar este în continuă schimbare.

Vei reduce semnificativ timpul necesar pentru pregătirea unei oferte personalizate de finanțare. Echipa noastră te va asista la întocmirea dosarului de credit, va prelua legătura cu banca, pe care a identificat-o împreună cu tine ca având cea mai bună ofertă și îți va oferi suport până la accesarea finală a creditului.

Client service

Acordăm mare atenție modului în care se simte un client atât pe parcursul procesului de achiziție cât și după ce intră în posesia locuinței.  Vom veni mereu în sprijinul tău pe parcursul procesului de achizițioanre a locuinței: înainte, în timpul și după recepție.

Servicii post vânzare

Manualul tehnic al casei

Manualul tehnic al casei cuprinde planurile as build conforme cu dispunerea cotelor și a instalațiilor reale din interiorul casei, garanțiile, detalii despre împrejurimi, telefoane utile, recomandări.

Regulament privind părțile comune

Ne dorim ca tu să fii protejat! Regulamentul interior este menit să protejeze investiția ta și aspectul întregului complex. Din acest motiv, ne-am gândit la fiecare detaliu pentru zona ta de relaxare. Pentru că ne pasă și întotdeauna ne gândim la viitor!

Reciclare

Susținem reciclarea printr-o serie de măsuri administrative care încurajează colectarea deșeurilor. Alături de autorități dorim să selectăm cât mai eficient. Din nou, pentru că ne pasă!Copyright © 2021 Bonavita Rezidential